Alenka nikoli s kotički ust navzdol

Foto: Urška Košir
Foto: Urška Košir
Alenka Godec se v maju, mesecu ljubezni, intenzivno pripravlja na koncert, ki ga bo imela že 14. maja v Cankarjevem domu!
Oglej si celoten članek

Poleg pevskih in plesnih vaj za musical Mamma Mia, v katerem ima Alenka Godec vlogo Rosie, Alenkine dneve okupirajo vaje z bandom za njen solo koncert, poimenovan S kotički ust navzgor, ki bo 14.5. v Cankarjevem domu.

Zakaj "s kotički ust navzgor"?

Izbira imena koncerta je bila za Alenko lahka naloga – koncert nosi enako ime kot njen zadnji studijski album, ki ga je izdala konec preteklega leta. Na njem najdemo tudi istoimensko skladbo. Hkrati pa besedna zveza opisuje Alenko samo; skoraj vedno jo namreč vidimo nasmejano, s kotički ust navzgor, kar je opazil tudi Andrej Šifrer, ki je za naslovno skladbo albuma spisal besedilo: "Takšna Alenka je, takšno jo vidim." S kotički ust navzgor ...

Alenka Godec bo z bandom v Cankarjevem domu predstavila tako skladbe iz aktualnega albuma kot 'najlepše pesmi', svoje oboževalce pa bo nedvomno navdušila tudi s kakšno starejšo uspešnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.