Alenka Oldroyd ob voditeljsko mesto

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Alenka Oldroyd – Reza ne bo več vodila vremena.
Oglej si celoten članek

Alenka Odlroyd -  Reza ne bo več vodila vremena na Planet TV, so nam potrdili dobro obveščeni viri. To odločitev naj bi sprejel Tomaž Perovič, direktor informativnega programa in športa na Planet TV.

Alenko, ki ima z vodenjem vremena dolgoletne izkušnje, vodila ga je tudi na POP TV, smo vprašali, ali sta se s Perovičem sprla. "O tem ne vem nič. Nič takega se ne dogaja pri nas," nam je povedala.

Sicer pa naj bi Planet TV po pisanju Slovenskih novic sodelovanje prekinil še z novinarjem športa in mlajšo dežurno novinarko.

"Lahko potrdimo, da je prišlo v uredništvu informativnega programa do manjše reorganizacije. Ta je posledica izteka pogodbe za Ligo prvakov, zato se je sodelovanje z nekaterimi sodelavci, ki so delali na tem projektu, končalo. Alenka Oldroyd – Reza medtem ne bo več vodila vremenske napovedi, a bo s Planet TV ostala v poslovnih kontaktih," so za Žurnal24 sporočili s Planet TV.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:04 5. Julij 2015.

    haleluyah...

  • 11:46 4. Julij 2015.

    Pa sej ona goji ČESEN in je v bistvu čisto taprava kmetarzarka, zdej se bo lahko posvetila pridelku in ker …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.