Alenka zasačena v objemu 20 let mlajšega!

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mirela ni edina tekmovalka Big Brotherja, ki prisega na mlajše moške …
Oglej si celoten članek

Vedno nasmejana Alenka iz letošnje sezone Big Brother je že med šovom povedala, da so ji všeč mlajši moški in očitno ni lagala. Dobili smo namreč zabavno fotografijo, ki je nastala po finalu šova v hiši Big Brother, na kateri je temnolaska v objemu mlajšega moškega.

Naš vir je pripisal, da Alenka s tem mladeničem, ki ji je, če sklepamo po položaju njegovih rok, precej blizu, "prijateljuje" že dve leti. 40-letna Alenka na vprašanje, v kakšnem razmerju je z 21-letnikom, ni želela odgovoriti, je pa povedala: "Skrajni čas je, da se ljudje nehajo čuditi, če vidijo žensko s precej mlajšim moškim. To je v trendu, raziskave pa kažejo, da smo zelo kompatibilni."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.