Alenki se je smejalo

Foto: Žurnal24
Zaželela si je spremembe in mi smo ji željo uresničili. Brez strahu se je prepustila spretnim rokam frizerke in nato še kozmetičarke.
Oglej si celoten članek

Alenkina želja je bila obdržati dolžino las, zato ji je frizerka postrigla le konice, spredaj pa ji je naredila novo obliko, ki ji je odprla in poudarila obraz. Barvo las je osvežila s prameni naravnih svetlih tonov z zlatim sijajem in za kontrast spredaj dodala tudi nekaj temnejših. Kozmetičarka je Alenko nato še rahlo naličila in že je bila pripravljena za svež potep po mestu.

 
Alenka pred preobrazbo
 
 

 

Nasmejana Alenka po preobrazbi


 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.