Alenovega sina bodo operirali v ZDA

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Alen ima za seboj eno najtežjih življenjskih preizkušenj. Da bo imel njegov danes desetletni sin hude zdravstvene težave, sta Alen in bivša žena izvedela že med nosečnostjo.
Oglej si celoten članek

Nekdanji tekmovalec šova Big Brother ima kot oče za seboj eno najtežjih preizkušenj v življenju. "Že v nosečnosti smo izvedeli, da bo sin imel okvaro ledvic in smo se že zelo hitro odločili za operacijo. Poleg tega mu je za dvajset minut zastalo srce, v maternici se je pokakal, kar je zelo nevarno, hkrati pa se je med porodom ujel v maternični vrat, tako da je bilo potrebno reševati bivšo ženo, sinu pa so med reševanjem poškodovali ramo in potrgali vse vezi. To okvaro ima še dandanes in mislim, da bomo v najkrajšem času in s pomočjo poznanstev to rešili. Velika težava so bile tudi alergije, tako da smo prvo leto preživeli v bolnišnici. Kmalu bo star enajst let, normalno hodi v šolo in vse normalno počne, le z roko ne doseže ust, zaradi česar je pogosto tarča vrstnikov," nam je zaupal Alen.

Z bivšo ženo imata sicer deljeno skrbništvo, a se je Alen odločil, da bo sinove zdravstvene težave prevzel na svoja pleča. "Sin je dosti pri meni, v zadnjem času več kot včasih in tisti čas, ko sva skupaj, preživiva kar se da kvalitetno. Za nekaj časa sem te stvari prepustil nekdanji partnerki, a mislim, da je čas, da stvari vzamem v svoje roke. Preden sem vstopil v hišo, sem dobil informacije, da je možen operativni poseg, ki pa traja zelo dolgo. Če to ne bo možno v Sloveniji, sem izvedel za možnost posega v Ameriki in če bo potrebno, bom vzel tudi kredit."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 22:13 4. April 2016.

    Naloži si Adblock,pa ne bo več reklam.

  • 08:58 4. April 2016.

    še eden dokaz več da medijski jebači, nimate zdravih metkov !

  • 15:13 3. April 2016.

    sinu zelim veliko zdravja. vam zurnal pa manj reklam ker res pretiravate torej pocakam se kaksen dan potem vas brisem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.