Alessandra izdala spol otroka

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Manekenka Alessandra Ambrósio je na Facebooku objavila fotografijo, s katero je izdala, da pod srcem nosi fantka.
Oglej si celoten članek

Manekenka Alessandra Ambrósio in njen zaročenec Jamie Mazur pričakujeta fantka. "Preveč sva vesela, da bi to informacijo lahko zadržala zase. Kmalu bova imela fantka, ki bo popestril najin svet," je na Facebooku zapisala lepotica, ki si je dečka želela že od nekdaj. "Fantka si že zelo dolgo želim. Že pri prvem otroku sem bila prepričana, da bo fantek, nato pa sva se razveselila deklice. Zdaj se mi bo želja uresničila. Popolno bo. Odlične novice."

Alessandra, ki bo rodila čez pet tednov, še pravi, da za fantka s partnerjem še nista izbrala imena. "Imava pet zelo lepih dekliških imen, a nobenega imena za fantka. Poskušava najti ime, ki ga bodo znali izgovoriti Brazilci in Angleži."

Njuna triletna hčerka Anja staršem pri izboru poskuša pomagati. Mamici je ime tudi že predlagala, a Alessandra nad njim ni bila navdušena. "Rekla sva ji, da bo to lahko njegov vzdevek."


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.