Alessandrina hči mora pod nož

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Da je treba za lepoto potrpeti, bo petletna hčerka Alessandre Ambrosio že zelo kmalu spoznala.
Oglej si celoten članek

Alessandra Ambrosio je že kot otrok vedela, da bo manekenka. Zato se je že pri 11.  letih ulegla pod nož, in sicer zaradi štrlečih ušes. Enaka usoda pa naj bi zdaj doletela tudi njeno petletno hčerko Anjo.

Njena slavna mamica namreč upa, da si bo tudi ona kariero zgradila v svetu mode. In ker ima Anja enako težavo, kot jo je imela Alessandra, bo morala zelo kmalu na kirurško mizo. "Želim si, da bi bila moja hčerka tako slavna, kot sem jaz," lepotico citira revija In Touch. Alessandra petletnico menda že vneto pripravlja na manekenski svet. Če gre verjeti medijem, je Anja že bila na dieti. "Pri nas ne boste našli ogljikovih hidratov ali sladkorja,“ je še povedala Alessandra in dodala, da se lahko pregrešijo le enkrat na teden.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.