Alex Rodriguez v svojem stilu pokomentiral zaroko Jennifer Lopez

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
To je povedal o zaroki svoje bivše zaročenke Jennifer Lopez.
Oglej si celoten članek

Igralec Ben Affleck in Jennifer Lopez sta dokaz, da so lahko tudi "pogrete juhe" slastne. Par, ki je bil pred več kot 19 leti že enkrat zaročen, se je namreč pred nekaj dnevi še enkrat zaročil.

Jennifer je bila med letoma 2017 in 2021 sicer v zvezi z nekdanjim igralcem bejzbola Alexom Rodriguezom. Tudi z njim je bila zaročena, a ga je zapustila, ker jo je menda prevaral. Le kratek čas pozneje se je spet znašla v objemu nekdanje ljubezni ...

A-Rod je zaroko sedaj komentiral v oddaji Sunday Night Baseball. Sovoditelj Michael Kay ga je podražil z besedami: "Krasni časi za šport. Imamo novega prvaka Masters turnirja, začela se bo končnica NBA, bejzbol je v polnem teku, ljudje se zaročajo. V svetu vladajo veseli časi."

Rodriguez se je zasmejal in rekel: "Sreča in mir na svetu sta nekaj, kar iščemo." Zvezdnik je nato hitro zamenjal temo.

Čisto v njegovem stilu. Ko so ga kratek čas po objavi novice, da sta Jen in Ben spet par, paparaci ujeli na ulici in vprašali, kaj pravi na na novo vzplamtelo ljubezen, je Alex odgovoril: "Dajmo, Yankees!“ Kot je znano, je Affleck velik oboževalec moštva Boston Red Sox. Njegova ljubezen do njih je tako močna, da med snemanjem filma Ni je več ni želel nositi kapice z logom moštva Yankees.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.