Alex Volasko ujel to komaj polnoletno slavno lepotičko

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Alex Volasko je zmagovalec na vseh področjih …
Oglej si celoten članek

Pevec Alex Volasko, ki je letos zmagal na Slovenski popevki, ima veliko srečo tudi v zasebnem življenju. Osvojil je namreč srce mlade igralke in pevke Saše Lešnjek, ki nastopa v muzikalu Briljantina. Saša in Alex sta par že eno leto, spoznala pa sta se povsem naključno. 

"Spoznala sva se spontano - in sicer tako, da je Saša sinhronizirala v istem poslopju, kot sem si pred letom dni urejal glasbeni studio. Slišal sem jo že peti v muzikalu, pa sem jo povabil, da morda posnameva kak demo. Od takrat sva nerazdružljiva. Skupaj sicer ustvarjava, predvsem piševa glasbo. Ker pa imava tudi veliko svojih projektov, najin skupni čas večinoma preživljava tako kot vsak običajen par. Gledava filme in se stiskava," je njuno romantično zgodbo zaupal 26-letni Alex. 

Je pa med Sašo in Alexom kar osem let starostne razlike. 

Foto: Mediaspeed Alex Volasko

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.