Ali Angie hujša zaradi Brada?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Angelina Jolie že dolgo polni stolpce medijev s svojo izrazito vitko postavo, za katero pa naj ne bi bil kriv stres ali kakšne druge težave. V resnici naj bi bil zanjo odgovoren nihče drug kot njen bodoči mož in partner, Brad Pitt.
Oglej si celoten članek

Neimenovani vir je za Enquirer razkril, da ima Brad Pitt rad izrazito suhe ženske in jim da to tudi vedeti. "Brad od svojih deklet sicer ne zahteva neposredno, naj bodo suha, vendar jim na nič kaj subtilen način deli nasvete," je povedal neimenovani vir in dodal, da jih igralec ob tem pogosto primerja s svojimi nekdanjimi dekleti, ki so bila prav tako zelo vitka. Takšno taktiko naj bi ubral tudi pri svoji nekdanji ženi Jennifer Aniston. Da bi jo motiviral pri hujšanju, naj bi se z njo pogosto pogovarjal o tem, kako vitki in modni sta njegovi nekdanji prijateljici Juliette Lewis in Gwyneth Paltrow, kar je vodilo k izgubi njenih oblin, še poroča omenjeni medij.

Vir svoje navedbe utemeljuje tudi z zgodovino Bradovih nekdanjih deklet. Gwyneth Paltrow je namreč v njuni davni zvezi začela izgubljati kilograme in zgodba se je nato ponovila pri Jen. Zdaj pa je tudi Angie, odkar je v zvezi z Bradom, drastično shujšala. Je za to res odgovoren Brad?

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:49 15. Maj 2012.

    Ne dolgo od tega, pa je bil članek da se hoče Angelina za poroko zrediti, saj so Brat Pittu všeč …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.