Ali bo kmalu očka? To nam je odgovoril Klemen Janežič

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Bo zvezdnik trenutno ene najbolj priljubljenih serij pri nas kmalu očka?
Oglej si celoten članek

Tako kot v seriji Usodno Vino, je Klemna tudi v resničnem življenju začarala Nina. A ne tista televizijska Nina, ki jo igra Inja Zalta, pač pa igralka Nina Ivanišin, ki prav tako igra v omenjeni seriji. Klemen in Nina sta tudi sodelavca v ljubljanski Drami in sta povezana tako službeno kot zasebno.

Foto: Žurnal24 Nina ni bila pripravljena na tako izjemen uspeh Slovenke. (Foto: Borut Peterlin) O njuni vroči romanci se je šušljalo že v začetku leta, pred kratkim pa je revija Nova golobčka ujela med počitnicami na Visu, nakar so se takoj pojavile govorice, da bi Nina lahko bila v veselem pričakovanju. Bosta zaljubljenca svojo ljubezen kmalu nadgradila z naraščajem? "Hvala za klic, na to ne bi odgovarjal, raje govorim o čem drugem. Razumem, da ste morali preveriti, a tega ne komentiram," je bil vljuden Klemen.

Če bosta igralca res kmalu zibala, bomo torej morali še malce počakati, so nam pa v ljubljanski Drami zaupali, da se Nina trenutno intenzivno pripravlja na novo predstavo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.