Ali En po ločitvi zagledan v to našo lepotico

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Ni edini, ki mu je všeč lepa Mateja ...
Oglej si celoten članek

Dalaj Eegol, nekoč znan kot raperska legenda Ali En, danes pa ustvarja pod umetniškim imenom Recycleman, se je leta 2017 po osemnajstih letih zveze ločil od umetnice Mirande Rumina. S to odločitvijo sta umetnika presenetila marsikoga, saj sta veljala za enega najbolj ljubečih in ustvarjalnih parov na naši sceni. Nekdanja zakonca sicer še vedno ostajata v tesnih prijateljskih odnosih, seveda pa Dalja 4 leta po ločitvi že opazi tudi kakšno drugo dekle.

Tako je na glas priznal, da mu je v oči padla ena najlepših Ljubljančank, manekenka, oblikovalka in podjetnica Mateja Škraba, s katero sta tudi znanca, Mateja pa Dalajevo glasbo obožuje že od najstniških let, ko je pogosto žurirala na njegov legendarni album Smetana za frende. Glasbenik se sicer vrača k svojim starim ritmom, pred kratkim je namreč izdal popolnoma avtorski album KWA, za katerega pravi, da spominja na Smetano za frende, zaradi česar bodo njegovi oboževalci zagotovo navdušeni. 

Sicer pa ni naključje, da mu je v oko padla ravno Mateja, saj od nekdaj „pada“ na ustvarjalne ženske in ena izmed njih je tudi rjavolasa lepotica. Že več let namreč uspešno vodi svojo blagovno znamko torbic, nahrbtnikov in vreč iz blaga Frachella, ki je trajnostno in okoljevarstveno naravnana. Ena prvih pri nas se je zavzela za uporabo vrečk iz blaga, kot nadomestek plastike. Z najnovejšo akcijo Secret garden pa se je dotaknila še tematike duševnega zdravja, ki je v obdobju karanten postal toliko bolj pereča tematika. Tako k svojim najnovejšim izdelkom Secret keeper prilaga semena rož, ki jim lahko zaupate svoje težave ter posadite vrt, ki bo "čuval" vse vaše skrivnosti. 

"S tem korakom si želim, da se bi bolj posvetili sebi in se pogovorili sami s sabo, če težkih stvari še nismo pripravljeni deliti z drugimi . Secret garden predstavlja vrt,  na katerem za vsako svojo skrivnost posadiš rožo in nato iz tvoje temačne skrivnosti zraste nekaj lepega. S tem si želim, da ljudje, ki morda nimajo možnosti, da bi si poiskali pomoč psihologa ali pa se težko odprejo drugim, ali niti ne želijo, dajo svoje težave ven na bolj intimen način, ki jim je morda bližje," pravi ustvarjalka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:14 20. Junij 2021.

    Ma do+br no- vsaje očiimajo svokjga malarja.. če je prešeltal iz lepega bureka. na toto.. naj mu bode ladhko življenje …

  • 11:14 20. Junij 2021.

    Zaslužujem od 130 do 180 dolarjev na uro, tej službi sem se pridružil pred tremi meseci in v prvem mesecu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.