Ali En se po osemnajstih letih ločuje

Foto: Mare Vavpotič
Foto: Mare Vavpotič
Kot poroča Svet24 se slovenski raper Ali En ločuje po 18. letih zakona.
Oglej si celoten članek

Kot za časopis Svet24 poroča novinar Nejc Simšič se slovenski raper Ali En, danes znan pod imenom Recycleman, in njegova žena Miranda ločujeta po osemnajstih letih zakona.

"Pač tako je naneslo. Ona je želela živeti v Londonu, jaz pa nazaj v Ljubljani. In ker nisva več našla skupnega jezika, sva se odločila za ločitev. Zdaj nisva več mož in žena," je glasbenik povedal za časopis Svet24 in s tem potrdil ločitev.

Trenutno se Ali En trudi uveljaviti svoje novo ime Recycleman in pripravlja na turnejo, imenovano Trije kralji, na kateri bo nastopil skupaj z Zlatkom in Klemnom Klemnom. Kot so zapisali na Facebooku nameravajo obiskati vse slovenske gradove, začeli pa bodo na Brežiškem: "Znotraj mogočnih gradov bodo v seriji edinstvenih koncertov, s pomočjo vrhunskih bandovskih spremljav, predstavili svoje urbane zgodbe."

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.