Ali Heather Mills piše knjigo o seksu?

Foto: Žurnal24 Ali bo na knjižnih policah kmalu novi priročnik za seks izpod peresa Heather Mil
Heather Mills naj bi pripravljala nov projekt. Bivša manekenka naj bi se zopet preizkusila kot pisateljica, tokrat naj bi izdala priročnik o seksu.
Oglej si celoten članek
Heather Mills se je že odzvala na te trditve in jih ostro zanikala. Bivša žena Paula McCartneyja zagotavlja, da se preveč posveča dobrodelnim dejavnostim, da bi lahko pripravljala takšen projekt.

Nekdanja manekenka, ki je naslovnice časopisov polnila z umazano ločitvijo, naj bi pisala seks priročnik za ženske. Knjiga naj bi sledila njeni knjigi za samopomoč, ki jo je izdala lani. Millsova je v svoji karieri posnela nekaj razgaljenih fotografij, ki pa jih je želela pred mediji skriti. Seveda brez uspeha.

Njen tiskovni predstavnik je novice o knjigi zavrnil, saj naj bi Millsova ves svoj čas posvečala otrokom, obolelim za rakom, za katere išče darovalce kostnega mozga.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.