Ali ima Ambrož že novo? To pravi on!

Foto: Ana Gregorič
Foto: Ana Gregorič
No, to pa bi bilo zelo zelo hitro …
Oglej si celoten članek

"To ste me šokirali (hahahaha)," se je na govorice, ali res že ima novo izbranko, za zurnal24.si odzval letošnji tekmovalec Kmetije, Ambrož Vahen Kralj. Kot je znano, se je nedavno razšel z Nino Radi, ki jo je spoznal prav v šovu. "Bi bilo zanimivo, če bi imel že novo, vendar je nimam, trenutno sem presrečno samski. O tem, ali bova z Nino zgladila odnos, pa ne bom govoril," je še povedal.

V dnevih po razhodu se še naprej s polno paro posveča gradnji nove hiše, kolikor mu to dopuščajo vremenske razmere. "Ko jo končam, bom pa imel harem," se je še pošalil in dodal, da se je ob traču, da že ima novo dekle, dobro nasmejal, glede oboževalk, ki prežijo nanj, odkar je samski, pa ostaja skrivnosten. 

Foto: Instagram nina radi, ambrož vahen kralj

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:48 22. Januar 2022.

    Jaz sem se tudi sprl z ženo. Daj ti tar Mal napiši če se bova pobotala do penzije

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.