Ali Mario Galunič pije enak zvarek kot Damjan Murko?

Foto: RTV SLO Mario Galunič Foto: Profimedia Mario Galunič Foto: Profimedia Mario Galunič Foto: Profimedia Mario Galunič Foto: Profimedias Mario Galunič Foto: Profimedia Mario Galunič Foto: Profimedias Mario Galunič Foto: Profimedia Mario Galunič
V čem je skrivnost večne mladosti televizijske legende Maria Galuniča?
Oglej si celoten članek

Že pred časom smo pisali, da je Damjan Murko zadnjih deset let popolnoma enak in da se zdi, da se sploh ne stara. Damjan pije prav poseben "zvarek, kaj točno, preberite TUKAJ.

Tudi Mario Galunič je zadnjih dvajset let popolnoma enak in se nam ob vsaki novi prireditvi zdi, da se ne stara. Vprašanje, kaj je njegova skrivnost za večno mladost, smo naslovili na predstavnico za odnose z javnostmi na RTV Sloveniji, a nam je ta pojasnila, da odgovora na to vprašanje ne bomo prejeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.