Ali Mirela plačuje preživnino? To pravi njen bivši.

Foto: Facebook Mirela Lapanović
Izvedeli smo, ali Mirela plačuje preživnino za mlajšega sina.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko smo izvedeli, da se Mirela Lapanović spet odpravlja v srbski resničnostni šov Parovi, smo se pozanimali, kako je z njenima sinovoma in kdaj ju je nazadnje videla.

"Svoja otroka sem nazadnje videla 30. avgusta. Za Aljaža, mlajšega sina, z Andrejem čakava odločitev sodišča, kaj bodo odredili," je za Žurnal24 povedala Novomeščanka in dodala da za starejšega sina plačuje preživnino. Aljaža pa ne sme videti sama, brez prisotnosti Andreja: "Odkar sem prišla iz Parov pred nekaj meseci imam prepoved stikov z Aljažem brez očetove prisotnosti."

In kaj o plačevanju preživnine pravi Andrej Laharnar, oče Mirelinega mlajšega sina? "Do zdaj ni rabila plačevati, ker nisva imela še urejeno glede skrbništva. Z naslednjim mesecem pa bo morala. Če bo, pa ne vem. Jaz od nje ne rabim nič razen, kar je dolžna. Jaz imam dovolj za sebe in za sina, tako da nama nič ne manjka,« je za Žurnal24 povedal Andrej in dodal: "Bi pa bilo lepo, da se bi tudi ona kdaj spomnila in kaj kupila sinu. Že to, da se ni spomnila na otroka več kot mesec in pol, je žalostno, žalostno, da odkar je dobila denar, ne ve, da ima tudi dva sina."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:32 26. Oktober 2017.

    Hebo vas ta portal in ta Marela

  • 19:52 25. Oktober 2017.

    Madonca gršega ksihta in teh nabuhlih čob še nisem videl fuujjj

  • 09:53 25. Oktober 2017.

    Uau, tale si zasluži nagrado Mama leta! Ampak važno, da ima joške in žnablovje, ki ga lahko uporabi za pluženje, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.