Ali neverjetna izpoved Guccijeve vnukinje pomeni konec blagovne znamke?

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Alexandra Zarini toži svojega očima, mamo in babico.
Oglej si celoten članek

Alexandra Zarini, vnukinja Alda Guccija, ustanovitelja blagovne znamke Gucci, trdi, da jo je očim, Joseph Ruffalo, 16 let spolno zlorabljal. Zlorabe naj bi se začele, ko je bila Alexandra stara šest let.

35-letna dedinja toži tudi svojo mamo Patricio Gucci in babico Bruno Palombo, ker je pred Ruffalom nista obvarovali.

Iz sodnih dokumentov je razvidno, da naj bi se Ruffalo, glasbeni mogotec, ki je med drugim sodeloval s Princem in skupino Earth, Wind & Fire, večkrat gol ulegel k svoji pastorki, jo otipaval in svoje genitalije drgnil ob njeno telo.

Mama in babica naj bi ji zaukazali, da o tem ne sme govoriti. Ženski naj bi se trudili, da informacije o zlorabi ne bi prišle v javnost, ker bi to lahko umazalo ime Gucci.

V sodnih dokumentih tudi piše, da naj bi Patricia hčerko pretepala in jo večkrat tudi davila, da bi se Ruffalo lahko pokazal kot njen rešitelj.

"Če mislite, da se to ne dogaja na Beverly Hillsu, morate vedeti, da moj mučitelj še vedno živi v Kaliforniji, se zabava v podeželskem klubu na Bel Airu in kot prostovoljec sodeluje z bolnišnicami za otroke,“ je v videu, ki so ga objavili njeni odvetniki, povedala Zarinijeva in dodala, da se zlorabe dogajajo povsod. 

Patricia Gucci pa je povedala, da obžaluje trpljenje, ki ga je morala njena hči izkusiti zaradi Ruffala. "Za to, kar ji je storil, ni opravičila. Bila sem skrušena, ko mi je pri zdravniku leta 2007 povedala, kaj se je dogajalo. Takoj sem vložila ločitvene dokumente,“ pravi Guccijeva, ki pa zanika, da sta z babico vedeli, kaj se dogaja v hčerini spalnici. 

Tudi Ruffalo obtožbe zavrača. Njegov zagovornik pravi, da je Patricio in Ruffala, ko sta bila še poročena, skrbelo za Alexandrino duševno zdravje. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.