Ali Rebeka takole skriva sladko skrivnost?

Foto: Organizator dogodka Rebeka Dremelj Foto: Organizator dogodka Rebeka Dremelj Foto: Organizator dogodka Rebeka Dremelj
Rebeka Dremelj je prejšnji teden predstavila novo dišavo MySpririt by Rebeka SUMMER.
Oglej si celoten članek

V prelepem okolju Galerije Repanšek in idiličnem poletnem vzdušju je Rebeka Dremelj predstavila nov parfum in poskrbela za razvajanje vseh čutov. Nova poletna svežina se imenuje MySpirit by Rebeka SUMMER in je odlično dopolnil tudi pevkino novo skladbo Svet za zaljubljene, ki kar kliče po ljubezni do življenja, vsega lepega in dišečega. "Povejte brez besed. Naj govori srce. Zaljubite se v življenje," pravi lepotica.

Je pa Rebeka z izborom svoje čudovite obleke, ki je bila v predelu trebuščka precej ohlapna, radovednežem zastavila vprašanje, ali bo poleg nove dišave kmalu razkrila še kakno presenečenje? "Absolutno lahko potrdim, da ... je bila kriva obleka. Ničesar ne morem potrditi, bi pa z veseljem, če bi bilo kaj na tem," nam je glede naraščaja hudomušno odgovorila Rebeka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.