Ali z Donaldom potuje dvojnica Melanie Trump?

Foto: Profimedia Melania Trump, Donald Trump
Le teorija zarote ali je to res dvojnica?
Oglej si celoten članek

Twitter so preplavile fotografije in videi, na katerih je Donald Trump z ženo Melanio. A gledalci televizije in oboževalci družine Trump so prepričani, da to ni Melania, da za Donaldom stoji njena dvojnica, piše Daily Mail.

Nekateri menijo, da je nos drugačen in da oseba, poleg Donalda, nosi lasuljo. "To ni Melania. Ko samo pomislim, da bi šli tako daleč, da mislijo, da nas bodo prepričali, da je na televiziji ona, je neverjetno. Me zanima, kaj vse je še laž," je zapisal eden od uporabnikov Twitterja.

Vsi, ki so opazili, da ženska ob Donaldu na prvi pogled mogoče ni Melania, so se spomnili na nekaj tednov star incident. "Zakaj bi Donald med tem, ko je Melania ob njem, rekel, da si je zelo želela biti zraven?" je zapisala uporabnica Twitterja.

Nekateri celo menijo, da Donald uporablja Melanijino dvojnico, med tem ko skušajo prikriti, da je ta nekje drugje, piše britanski medij. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:23 13. November 2017.

    Kaj pa če je triplica ? Sploh ša kaj vas biga !

  • 12:25 20. Oktober 2017.

    nemogoče najti enako lepo

  • 09:38 20. Oktober 2017.

    Kaj pa če je z Melani Trumpov dvojnik. Guardianova kolumnistka nima prav nobene domišljije.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.