Alicia je dobila voščeno dvojnico

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Deset let po debitantskem albumu Songs In A Minor je pevka Alicia Keys dobila svojo voščeno lutko v muzeju Madame Tussauds v New Yorku.
Oglej si celoten članek

Alicia je na sinočnji predstavitvi svoje voščene dvojnice ponosno stala ob njej in navdušeno pozirala. Tridesetletna pevka je bila zelo presenečena, ko je ugotovila, da ji je resnično zelo podobna. "Res je dobra, ogledala sem si jo čisto od blizu. Obrvi so prave, oči so videti žive, tudi oblika čeljusti je čisto enaka moji," je povedala ob predstavitvi lutke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.