Alien pokopan, živi Recycleman

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Umetnik Dalaj Eegol se je odločil, da bo pokopal Aliena. Našel pa je že novo umetniško ime.
Oglej si celoten članek

Raper, skejter, ilustrator in voditelj prireditev Dalaj Eegol je na svojem profilu na Facebooku objavil stran, kjer se predstavlja pod umetniškim imenom RecycleMan. Na vprašanje, zakaj si je spremenil ime, nam je pojasnil, da ne gre za spremembo imena, temveč le za umetniško ime. "Kot oseba se še vedno predstavljam kot Dalaj Eegol. Za ime RecycleMan pa sem se odločil predvsem zato, ker je bilo treba pokopati Aliena,“ je povedal.

Dalaj Eegol je v zadnjih letih aktiven v svetu moderne umetnosti. Ker pa se od Aliena poslavlja in ne namerava več nastopati pod tem imenom, saj, kot pravi, odraža preteklost, je tako pred vrati nekaj novih in povsem raznovrstnih kreacij, ki jih bo v naslednjih mesecih odkrival preko različnih medijev. "Torej RIP ALIEN,“ še pravi.

Umetnik je v slovenski prostor vedno vnašal svežino. Zadnji dve leti je razveseljeval z več nastopi iz prvih dveh albumov - Leva Scena in Smetana za frende - ter lani predstavljenim videospotom Slovenija dala je gol, s svojim live bendom pa obeta še nekaj prav posebnih nastopov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.