Alja že posnela svojo prvo skladbo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Mlada pevka Alja Krušič je že posnela svoj prvi singel.
Oglej si celoten članek

Pevka Alja Krušič, ki je pred kratkim zmagala na šovu Slovenija ima talent, že ima svojo skladbo. Pred nekaj dnevi se je z znanimi slovenskimi avtorji zaprla v studio, kjer so posneli skladbo z naslovom A boš malo moj. Avtor glasbe in besedila je glasbenik Alex Volasko.

In kako je vse skupaj potekalo? "Na začetku je bilo malo treme, ker sem bila prvič v studiu, kasneje pa sem se kar sprostila, ker je bila super ekipa. Zelo smo se razumeli, bila je nepozabna izkušnja," nam je zaupala nadarjena pevka. Snemanje je trajalo nekaj ur, posneli pa so več variant skladbe, da so kasneje izbrali najboljšo.

Alja je nad skladbo, ki ji lahko prisluhnete tukaj, navdušena. Kar se tiče načrtov za naprej pa upa, da jo čaka uspešna glasbena kariera.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.