Alkoholik in slab glasbenik

Foto: Žurnal24 Življenja brez alkohola se je moral naučiti.
Razpad Beatlov je njihovega bobnarja Ringa Starra potisnil v depresijo, proti katero se je bojeval z alkoholom. Glasbenik priznava, da je bila to napaka.
Oglej si celoten članek
Ringo Starr se je po razpadu legendarne skupine The Beatles in po tem, ko je zapadel v depresijo, zatekel k alkoholu. Ta mu je pomagal soočiti se z depresijo, a je skoraj uničil njegovo kariero.

Po razpadu skupine je Ringo sicer izdal nekaj uspešnih samostojnih albumov. "Veliko stvari sem posnel pijan, ker sem preprosto bil pijan. Verjel sem, da se bom lažje spopadel z življenjem, če bom spil nekaj kozarčkov. Težave so nastale, ker se je nekaj kozarčkov spremenilo v veliko," je dejal 67-letni glasbenik.

Odhod na zdravljenje mu je rešil življenje in kariero. "Spomnim se, kako sem začel piti svojo zadnjo pijačo. Pil sem konjak, potem pa sem se onesvestil. Čez nekaj dni sem pristal na zdravljenju," je opisal usodni trenutek, ki mu je najverjetneje rešil življenje.

Slabi glasbeniki
Kričeča množica, ki jih je spremljala na vseh koncertih v 60. letih, je skupino The Beatles po njegovem mnenju spremenila v slabe glasbenike. "Leta 1965 smo se počasi spreminjali v resnično slabe glasbenike, saj samih sebe nismo slišali čez vpitje občinstva. Kot glasbeniki smo vsi nazadovali," je dejal Ringo. Le kaj bo na to rekel Sir Paul McCartney?
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.