Alma obrnila nov list v življenju

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Tekmovalki Big Brotherja se odpirajo nova vrata in s tem novi začetki. Pravi, da je zelo ponosna sama nase in da jo pri odločitvah podpirajo tudi starši.
Oglej si celoten članek

Alma Pijuković, nekdanja stanovalka hiše Big Brother, se je preselila iz Velenja v Ljubljano. Pravi, da je sama nase zelo ponosna, saj je pri svojih 21. letih že nekaj časa neodvisna od svojih staršev: "Jaz sem se na svoje preselila že pri 18. letih. Zdaj pa sem se, zaradi službe, preselila v Ljubljano." Pravi, da je najprej živela pri prijateljici, dokler si ni našla popolne sobe, kjer se je nastanila.

"Ne živim sama, imam cimre," je povedala Alma za Žurnal24.

Pred manj kot mesecem dni je namreč dobila novo službo v ljubljanskem Kliničenem centru: "Delam na interni kliniki, več pa ne morem povedati," je povedala 21-letna Alma, ki je po izobrazbi bolničarka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.