Alma pokazala enega od svojih treh bratov

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Stanovalka hiše Big Brother je na svojem Facebooku objavila fotografijo s starejšim bratom.
Oglej si celoten članek

Alma Pijuković, stanovalka hiše Big Brother, je na svojem Facebooku objavila fotografijo s starejšim bratom. Alma ima kar tri starejše brate in eno mlajšo sestro. Že v hiši BB je povedala, da je zaradi njih morda malo bolj 'fantovska' na trenutke in da ji bratje vedno stojijo ob strani. Sicer se iz časa šova spomnimo samo Almine mlajše sestrice, bratje pa se raje niso izpostavljali.

Mama je v času, ko je bila Alma še v šovu za Žurnal24 povedala, da so njeni otroci imeli težko otroštvo. O odnosu z očetom Alma v hiši ni želela govoriti, povedala je le, da z njim ni več v stikih.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.