Alma se je nevarno približala Mireli

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Dekleta v hiši Big Brother spominjajo na podivjane hijene.
Oglej si celoten članek

Foto: Big Brother Maša Nihče ne ve, kaj je Mireli, da neprestano provocira stanovalke. Alen je prepričan, da ima skrivno nalogo in želi s to trditvijo pomiriti svoje sostanovalke.

Najprej je živce izgubila Maša, ki se je začela nanjo skoraj zverinsko dreti, da se z njo ne želi pogovarjati, nato pa se je vnel še prepir med Almo in Mirelo. Almo je živciralo Mirelino prepevanje, zato jo je želela spoditi na vrt. Prepir sta nadaljevali v kopalnici, kjer sta se zapletli v nesmiselni besedni dvoboj. Alma jo je celo zaprla na WC oziroma za njo zaloputnila vrata in se ji z obrazom približala na le nekaj centimetrov.

Alma: "Ženska, jaz se tebe ne bojim"
Mirela: "Pa kdo se rabi mene bati? Ne mi s to faco, umakni se, alo, bejži tam."
Alma: "Ti si se prva drla. Ne boš se ti name D-R-L-A"
Mirela: "Bom se drla, ker si se tudi ti name drla. Sredinca imaš tukaj punca, marš!"
Alma: "Ti tudi!"

Mirela pa živcira že celo Marka, ki jo je dobesedno napodil v spovednico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.