Almo je privlačila Rokova hladnokrvnost

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Alma Merklin je razkrila, s čim je Rok Tratnik osvojil njeno srce.
Oglej si celoten članek

Alma Merklin je pred kratkim razkrila, da sta s kuharjem Binetom Volčičem že dalj časa prijatelja, kljub temu pa ji Bine pri osvajanju kandidata šova Gostilna išče šefa Roka Tratnika ni hotel pomagati.

Alma je za Story povedala, da je Gostilno sicer gledala zaradi Bineta. "On je mene spremljal v X Factorju, jaz pa njega v tem šovu. V prvi epizode prve sezone sem med predstavitvijo tekmovalcev zamudila ravno Roka. Med prihodnjimi epizodami pa mi je zaradi ambicioznosti, nekako tudi hladnokrvnosti in ne nazadnje dobre duše ravno Rok najbolj prirasel k srcu,“ pravi lepotička, ki je Bineta po Rokovem odhodu prosila za njegovo telefonsko številko. "Ampak mi je ni hotel povedati, zato sem se morala znajti sama,“ je razkrila Alma, ki je Roka kontaktirala po Facebooku. "V tistem času sem mu samo izkazala podporo. Resničnostni šovi so lahko velik pritisk. V pozitivnem smislu, ampak tudi v negativnem.“

Rok jo je pustil čakati dva meseca, kar mu Alma ni zamerila. Njuna zveza je namreč še vedno srečna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.