Alya ima nogo v mavcu

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Priljubljena pevka Alya se je včeraj med tekom ponesrečila. Zlomila si je gleženj, zaradi česar bo morala naslednje dni preležati.
Oglej si celoten članek

"Zvečer sem šla teč, tako kot ponavadi. Nekje na makadamu mi je spodrsnilo, poleg tega tudi cesta ni bila ravna. Gleženj se mi je zvil, prekucnil na desno in je kar počilo. Zlomil se je," nam je pojasnila Alya in dodala, da jo je poškodba močno bolela. "Uf, zelo je bolelo! Najhujše pri tem pa je bilo, da s seboj nisem imela telefona, nikjer ni bilo nikogar. Res sem imela srečo, da je mimo prišla neka gospa, ki mi je pomagala in me odpeljala domov."

Pevka je nato odšla na urgenco, kjer pa se je hudo ustrašila, ko so ji rekli, da bo morda potrebna operacija. "Še nikoli se nisem tako poškodovala, zato mi je bilo grozno, ko so rekli, da bom mogoče potrebovala vijake. Hvala bogu do tega ni prišlo."

Po vzoru Jesse J

Alya trenutno leži doma in okreva, kar je zanjo prava muka, saj ne zna ležati in biti pri miru, pravi. "Osredotočala se bom predvsem na to, da se čimprej spravim v red, saj se moram čimprej vrniti na oder." To pa se bo zgodilo prav kmalu, saj bo trenutni mavec čez en teden zamenjala s takšnim, ki ji bo omogočal hojo in s katerim bo tudi nastopala. "Jesse J je lani celo leto nastopala z mavcem na nogi. Nekaj takšnega si zdaj predstavljam," je dejala v smehu in dodala, da ji bodo naslednje dni krajšali predvsem prijatelji in družina. "Mislim, da bom tudi veliko visela na Facebooku (smeh)."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.