Alya s citatom sprožila govorice

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pevka Alya je na svojem profilu na Facebooku objavila citat in fotografijo, ki bi lahko namigovala, da je noseča.
Oglej si celoten članek

A nam je pevka v smehu takoj pojasnila, da temu ni tako. S citatom "V sebi nosimo čudeže, ki jih iščemo izven sebe“ - Browning, ki ga je objavila ob fotografiji, na kateri je videti blaženo, je namreč želela izpostaviti duhovnost. "Trudim se biti čim bolj duhovno osveščena, veliko stvari berem in če mi je kakšen citat všeč, ga vzamem in delim z drugimi. Na splošno je treba v življenju izvirati iz sebe, pri sebi iskati in potem dajati. To je poslanstvo vsakega človeka in v bistvu če pri sebi iščeš, urejaš in pospravljaš, si lahko bogat in lahko daješ. In koga kaj učiš, pa hkrati tudi sebe," je pojasnila.

Kariera še vedno na prvem mestu

Pevka bo letos dopolnila trideset let in pogosto tema pogovora nanese na otroka. A sama na to še ni pripravljena. "Otrok je ena velika odgovornost, premalo ljudi se tega zaveda. Treba je biti 24 ur posvečen samo otroku. Na to moraš biti zelo pripravljen, jaz pa imam svoj način življenja, ki mi res ustreza, obožujem to, kar delam in si ne predstavljam, da bi se temu morala odpovedala ter da bi v moje življenje prišlo kaj drugega kot kariera," trenutno razmišlja pevka in dodaja, da verjame, da pride čas, ko ženska začuti, da bi imela otroka, takrat pa je treba biti predvsem odgovoren.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.