Alyi pomolil golo zadnjico

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Priljubljena slovenska pevka je po koncertu na Koroškem doživela precej bizarno prošnjo dveh oboževalcev.
Oglej si celoten članek

Na Facebook strani svetlolase pevke Alye smo zasledili nadvse zanimivo fotografijo – golo moško zadnjico s pevkinim podpisom na njej – s pripisom: "Haha, na Koroškem so bili včeraj čist divji, svaka čast:)."

Ker nas je zanimalo, kako je nastala omenjena fotografija, smo simpatično pevko poklicali za pojasnilo. "Po nastopu sta do mene prišla dva fanta in mi rekla, da imata zelo čudno željo. Počakala sta, da sem najprej dala podpise drugim, potem sta me pa prosila, če se jima lahko podpišem na rit," nam je zaupala svojo dogodivščino. Glede na to, da je šlo za dva mlada zagreta rokerja, jima je z veseljem ustregla in poleg svojega podpisa enemu na zadnjico narisala še srček.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.