Amal na zabavi nejevoljna?

Foto: Profimedia George Clooney Foto: Profimedia George Clooney Foto: Profimedia George Clooney Foto: Profimedia George Clooney Foto: Profimedia George Clooney Foto: Profimedia George Clooney Foto: Profimedia Amal Clooney Foto: Profimedia George Clooney
George Clooney in njegova žena Amal sta v soboto še enkrat zalila svojo poroko.
Oglej si celoten članek

Na slavje, ki je tokrat potekalo v Angliji, v podeželskem hotelu Danesfield House Hotel & Spa, so bili povabljeni le najožji prijatelji para, predvsem Amalini znanci z univerze in prijatelji njene družine, ki jim septembra ni uspelo priti v Benetke, kjer si je slavni par obljubil večno zvestobo. Zvezdnikov je bilo tokrat malo, opazili pa so Angelino Jolie in Brada Pitta.

Par je nekaj pred 20. uro v hotel pripeljala črna limuzina. Kot poročajo medij in pričajo fotografije, Amal ni bila videti najboljše volje. Tudi vedno nasmejani George naj bi se med vožnjo držal bolj kislo.

Kakor koli že, goste sta ob prihodu pričakala dva koktajla – eden za moške (Clooneyjeva najljubša pijača – tekila) in eden za dame (iz pasijonkinega likerja). Za večerjo pa so jim postregli z račjimi in piščančjimi prsmi, govedino in jagnjetino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.