Amanda Bynes užalila Jay-Z-ja

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Ameriška igralka, ki se vedno bolj zgleduje po Lindsay Lohan, je pred nekaj dnevi na Twitterju užalila raperja Jay-Z-ja.
Oglej si celoten članek

Amando Bynes nekateri ameriški mediji imenujejo celo "darilo tabloidom", saj zadnje čase polni naslovnice s svojim ne preveč zglednim obnašanjem, ki vedno bolj spominja na Lindsayjino. Aprila lani se je zaletela v policijski avtomobil, mesec kasneje je povzročila nesrečo in zbežala, novembra pa se je po nekem salonu sprehajala kar gola. Nazadnje je nase opozorila z žaljivim komentarjem o raperju Jay-Z-ju, ko je na Twitterju objavila njegovo fotografijo in pod njo zapisala: "Grda faca".

Njeni sledilci so jo takoj opozorili, da ni prav, da tako žali glasbenega producenta, zato je nekaj trenutkov za tem že izbrisala komentar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.