Amber Heard aretirali zaradi domačega nasilja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Tudi Amber Heard ni tako nedolžna …
Oglej si celoten članek

Igralko, ki je priznala, da ima biseksualna nagnjenja, so leta 2009 zaradi nasilja nad tedanjo partnerko Tasyo van Ree aretirali. Na letališču naj bi jo Amber med sporom zgrabila in udarila v roko, kar je fotografinjo tako ujezilo, da je obvestila policijo, ki je zvezdnico aretirala. Heardova se je morala dan po incidentu zglasiti na sodišču. Dobila je le opozorilo …

Amber se ločuje od Johnnyja Deppa, ki se ji ne sme približati, saj je igralka zaradi družinskega nasilja zahtevala prepoved približevanja. Zvezdničin prijatelj celo trdi, da jo je igralec, ki ima po besedah Heardove težave z alkoholom in drogami, z vzglavnikom poskušal zadušiti.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.