Amber naj bi z Johnnyjem manipulirala že leta

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Amber naj bi Deppa že dolgo izsiljevala in na njegove šibke točke premišljeno pritiskala še preden sta se poročila.
Oglej si celoten članek

Komik Doug Stanhope, bližnji prijatelj Johnnyja Deppa, trdi, da je Amber Heard z igralcem manipulirala in ga izsiljevala že več let.

 Doug pravi, da Johnny ni zlorabil nikogar in da so to "jajca". Igralec naj bi slutil, da bo njegova žena naredila tovrstno "sranje", a ni naredil ničesar, da bi to preprečil.

Za to naj bi vedeli vsi njuni bližnji prijatelji, a se mu nihče ni upal ničesar reči, saj je vendar Johnny Depp. Ko so mu le povedali v obraz, da Amber z njim manipulira,  ni bil užaljen, temveč ponižen in hvaležen za njihovo iskrenost.

 Vse Dougove trditve so Amberini odvetniki že zanikali.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.