Amber priznala, da je lezbijka

Foto: Žurnal24 Amber je dejala, da se noče več skrivati. (Foto: EPA)
Igralka Amber Heard je pred nekaj dnevi priznala, da je istospolno usmerjena, in javnosti predstavila svoje dekle, Tasyo van Ree.
Oglej si celoten članek

Amber je o svoji spolni usmerjenosti spregovorila na zabavi največje gejevske organizacije Glaad. "To je bila idealna priložnost, da spregovorim o tem, kdo sem v resnici. Stara sem 24 let in sem, kar sem. Ljubim tisto osebo, ki jo pač ljubim," je povedala mlada igralka, ki jo pomnimo po vlogi v komediji Ananas ekspres.

"Če bi skrivala, da sem lezbijka, bi s tem priznala, da ravnam narobe. In jaz nimam občutka, da se motim," je povedala Amber, ki je s Tasyo v zvezi od leta 2008, pred nekaj dnevi pa sta prvič skupaj stopili v javnost. "Tasya je čudovita. Bila bi nora, če si ne bi želela biti z njo," je o svoji ljubezni povedala igralka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.