Ambrož iz Kmetije: S to gesto je pokazal, da je Nina ujela dobrega "moža"

Foto: Ana Gregorič
Foto: Ana Gregorič
Če le lahko, vedno pomaga.
Oglej si celoten članek

Ambrož Vahen Kralj, ki ga poznamo iz zadnje sezone resničnostnega šova Kmetija, ima veliko srce in s svojo dobrodelno gesto pogosto marsikomu polepša dan. Med nedavnim obiskom Ljubljane je brezdomca in njegovega prijatelja tako počastil s toplim obrokom. 

"Prosil me je za denar, rekel je, da je lačen, jaz pa sem mu ponudil, da mu kupim topel obrok. Lahko bi si zaželel karkoli, pa se je odločil za restavracijo s hitro prehrano. Zame je povsem normalno, da pomagam, če le lahko in zato pogosto tudi brezdomcem," je za zurnal24.si povedal Ambrož. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:41 26. Februar 2022.

    in zakaj se s tem hvali? nič takega,tudi jaz sem že veliko pomagala...ma mislim kr neki

  • 19:23 25. Februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.