Amelle je zapustila Sugababes

Foto: Žurnal24 Amelle, Heidi in Keisha niso našle skupne točke.
Amelle Berrabah, ki se je skupini Sugababes pridružila zadnja, je zapustila članici Keisho in Heidi.
Oglej si celoten članek

Teden po hudem sporu s članico zasedbe Keisho Buchanan se je Amelle odločila zapustiti skupino Sugababes. 25-letno glasbenico bo nadomestila 21-letna Jade Ewen. Jade je že pripravljena na sodelovanje v skupini in bo v ponedeljek odpotovala v Los Angeles, kjer bodo posneli nov videospot.

Amelle naj bi v skupini doživljala hude pritiske. "Obupno nesrčna je bila. Probleme je želela rešiti, a očitno jih je bilo preveč. Punce niso prišle do skupne točke," je povedal vir.

Siobhan Donaghy, ki je bila v skupini od njihovega začetka, a jo leta 2001 zapustila, je spregovorila o neprijetnih odnosih v skupini. "Nobenega dvoma ni, da so me vrgli iz skupine. Jasno je, da si me nekdo v skupini ni želel. To je Keisha. Moje življenje je spremenila v pekel, česar ji ne bom nikoli oprostila."

Mutya Buena, prav tako ena izmed prvih članic, je Sugababes zapustila leta 2005. Za odhod pa naj bi se odločila iz osebnih razlogov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.