America se je zaročila

Foto: Žurnal24 America Ferrera
Igralka America Ferrera, ki je zaslovela z vlogo v seriji Grda račka, se je zaročila z dolgoletnim partnerjem Ryanom Piersom Williamsonom.
Oglej si celoten članek

Na edinburškem filmskem festivalu je America Ferrera pokazala svoj diamantni prstan in naznanila zaroko s partnerjem Ryanom Piersom Williamsonom. America in Ryan sta se spoznala že med študijem, skupaj pa živita od leta 2007. Imata zlatega prinašalca Buddieja, za katerega je America nekoč dejala, da je njun otrok.

Leta 2007 so mediji namigovali, da se je par zaročil, a sta oba govorice odločno zanikala. "Nikakor ni res. Njegova mama in moja sestra sta me klicali in spraševali, jaz pa sem si mislila, ali se hecajo. Ali ne bi najprej povedala njim?" je takrat dejala America.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.