Američani žalujejo za 33-letno igralko

Foto: Profimedia
Sumijo, da si je Stevie Ryan sodila sama.
Oglej si celoten članek

Ryanova, znana po vlogah Little Loca in Sceney Sceneable, je umrla v soboto. 33-letnica si je po prvih izsledkih policije sodila sama. Le nekaj ur pred svojo smrtjo je na Twitterju sporočila, da je izgubila dedka. "Moški mojih sanj bo odslej le še v mojih sanjah,“ je zapisala Stevie, ki je zaslovela s parodijami slavnih.

Svoje posnetke je najprej objavljala na družabnih omrežjih in v zelo kratkem času privabila več milijonov gledalcev. Nanjo so po tem uspehu oko vrgli producenti in ji ponudili oddajo na VH1 (Stevie TV).

Če začutite osebno stisko, se lahko obrnete na organizacije, ki nudijo neposredno pomoč, ali pa na svojega osebnega zdravniku.

112 – Center za obveščanje (za takojšnjo nujno pomoč)
116 123 – Zaupni telefon Samarijan in Sopotnik (24h/dan)
116 111 – TOM – telefon za otroke in mladostnike (vsak dan med 12. in 20. uro)
01 520 99 00 – Klic v duševni stiski (vsak dan med 19. in 7. uro zjutraj)
031 233 211 – Ženska svetovalnica – krizni center (24h/dan)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.