Ameriška igralka v kratki obleki pokazala svoje suhljate noge

Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid Foto: Profimedia tara reid
Iz restavracije ji je pomagal varnostnik.
Oglej si celoten članek

Paparaci so pred restavracijo ujeli ameriško igralko Taro Reid, ki je zaslovela s komedijo Ameriška pita. Od takrat se je zvezdnica močno spremenila. 

Ko je film leta 1999 izšel, je s svojimi oblinami moškim kratila spanec, a od buhteče lepotice ni ostalo veliko. Tara, ki ji je do avtomobila pomagal varnostnik, sicer trdi, da nima motenj hranjenja. 

"Sem suha. Ljudje so debeli, a jih ne napadamo vsakič, ko zapustijo hišo. /.../ Takšna sem. Ves čas jem. To je moja naravna teža in ljudje bi me morali pustiti pri miru,“ je povedala leta 2017. Je pa priznala, da se je za lepoto ulegla pod nož. Šla je na liposukcijo trebuha in zadnjice, kar je na koncu obžalovala, saj posega nista uspela in popolnoma iznakazila njeno postavo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:51 19. Februar 2022.

    Ma tko tenke noge, da si jih v pirovski flaši umiva!😆

  • 13:11 19. Februar 2022.

    Pa pijana kot krava.

  • 09:47 19. Februar 2022.

    Ljubi bog, saj ima noge kot 80-letni starček, ki je ravnokar prišel iz taborišča!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.