Ameriška kinematografija nagrajuje

Foto: Žurnal24
Ameriška kinematografija bo nagradila igralca Samuela L. Jacksona, ki se je zapisal v zgodovino z vlogo v Šundu in Vojni zvezd ter mnogih drugih.
Oglej si celoten članek

Ameriška kinematografija bo letos 23. zaporedoma podelila american cinematheque award za posebne dosežke v filmski industriji. Letos gre nagrada 59-letnemu igralcu, ki je zaslovel v Šundu Quentina Tarantina. Na njegovo kariero je zelo pomembno vplivala vloga Macea Winduja v Vojni zvezd. Sicer je igralec v svojem življenju nastopil v več kot sto filmih. Med najbolj znanimi so Jurski park, Ubila bom Billa 2, Formula 5 in zadnja pomembna vloga v Očiščenju iz leta 2006.

Ameriška kinematografija podeljuje nagrado igralcem v zabavni industriji za prispevek k filmski umetnosti. Samuel L. Jackson jo bo prejel 1. decembra na Beverly Hillsu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.