Ameriška zvezdnica v mini bikiniju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Lizzo razkazuje svoje obline.
Oglej si celoten članek

32-letna Melissa Viviane Jefferson alias Lizzo, ki se lahko pohvali s tremi grammyji, svojega telesa ne skriva. Na Instagramu je sedaj objavila kratek film, v katerem v mini bikiniju razkazuje svojo zadnjo plat. Video je nastal med snemanje naslovnice za neko revijo.

Na negativne komentarje se zvezdnica požvižga, saj že od nekdaj poudarja, da je svoje telo treba sprejeti, ne glede na njegovo velikost. "Ljubezen do sebe ni ena od možnosti, ampak je odločitev, ki jo je treba sprejeti, da preživiš,“ je pred časom povedala glasbenica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:44 17. November 2020.

    Ta bi še COVID pregnala......

  • 11:34 17. November 2020.

    Večina črnk v ZDA je takšnih. Nič ne delajo,živijo od državne pomoči,doma pa posedajo in se nažirajo. Čist resnica

  • 08:08 16. November 2020.

    A ni to tista, ki so ji v intervjuju dali stol s posebej ojačanimi kolesi?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.