Ameriški medij: Zvezdnici Briljantine "odpoveduje telo“

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Vir trdi, da je pred njo le še nekaj tednov življenja.
Oglej si celoten članek

Avstralska igralka Olivia Newton-John je leta 2017 sporočila, da je spet zbolela za rakom na dojkah.

Radaronline je poročal, da se igralka "oklepa življenja“, saj naj bi ji začeli odpovedovati organi. Njihov vir trdi, da je pred Olivio le še nekaj tednov življenja. Članek so avstralski mediji povzeli in močno prestrašili zvezdničine oboževalce.

Olivia je nekaj časa molčala, sedaj pa se je oglasila. Povedala je, da so v članku zelo pretiravali. "Počutim se odlično in vsem bi rada zaželela čim bolj srečno in zdravo leto 2019,“ je povedala v videu in se vsem zahvalila za podporo.

Pri Olivii se je rak na dojkah prvič pojavil leta 1992. Prestati je morala devet krogov kemoterapij, delno mastektomijo in rekonstrukcijo dojke. Drugič je za isto boleznijo zbolela leta 2013, leta 2017 pa je to diagnozo dobila še tretjič.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.