Ameriško voditeljico umoril njen najstniški sin

Foto: youtube.com
Foto: youtube.com
ZDA žalujejo za televizijsko voditeljico Stacy Fawcett in njenim 17-letnim sinom.
Oglej si celoten članek

45-letno televizijsko voditeljico iz Dallasa Stacy Fawcett, ki je delala pri Channel 8, je do smrti zabodel njen 19-letni sin McCann Otu, Jr. Najstnik pa ni umoril le svoje mame, ampak tudi svojega dve leti mlajšega brata Josiaha.

McCann je nato zabodel še sebe in poklical reševalce. Odpeljali so ga v bolnišnico, kjer je malo pozneje umrl. Zakaj je najstnik ubil mamo in brata, ni znano. Njegov stric pa je povedal, da je 19-letnik pred enim letim utrpel hudo poškodbo možganov, zaradi katere se je zelo spremenil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:24 12. April 2016.

    Kater film je tole...?

  • 08:43 11. April 2016.

    če gledam mlade družine po naših trgovskih centrih in njihove slabo vzgojene otroke, sem presenečen, da se bolj ne kolejo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.