Amy ima končno spodobnega fanta

Foto: Žurnal24 Nad novim fantom je najbolj navdušen Amyjin oče. (Foto: Flynet/JLP)
Težavna pevka Amy Winehouse si je našla novega fanta, ki je v nasprotju z njenim bivšim možem Blakom Fielderjem-Civilom normalen.
Oglej si celoten članek

Tako vsaj trdi pevkin oče Mitch, ki je zelo vesel, da se je njegova hčerka končno spametovala in krenila na pravo pot. Srečo v ljubezni je spet našla v 33-letnem režiserju Regu Travissu.

 

"Presrečen sem, da ima novega fanta. Amy je čudovit človek, ki si zasluži samo najboljše. Vem, da je za njo težko obdobje, a vesel sem, da ga je prebrodila," je z navdušenjem povedal gospod Winehouse in dodal, da je k temu bržkone pripomogla tudi družinska podpora.

 

Nezdravo razmerje

Da je 26-letna zvezdnica končno pozabila svojega nekdanjega moža, so veseli tudi njeni oboževalci, saj je bil prav Blake kriv za vzpone in padce njene kariere. Ravno zato jo mnogi spodbujajo pri novem razmerju z Regom, saj ji bo nova ljubezen dala svežo energijo za pisanje novih uspešnic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.