Amy razmišlja o samomoru

Foto: Žurnal24 Novica, da bo postal očka, ga je sprva presenetila, a je pripravljen Gilleen sta
Amy Winehouse in Blake Fielder-Civil sta se dogovorila, da bosta naredila samomor, če bosta obsojena na dolgoletne zaporne kazni.
Oglej si celoten članek

Oblasti želijo zaslišati Amy, saj sumijo, da je bila vpletena v podkupovanje priče, zaradi česar se je Blake znašel v zaporu. Blake, ki bi se moral zagovarjati zaradi napada na natakarja, je poskušal podkupiti eno od prič, v vse skupaj pa naj bi bila vpletena tudi pevka.

Če bodo dokazali, da je Amy sodelovala pri zaroti, jo lahko čaka zaporna kazen, česar pa pevka ne bi prenesla. "Ne more živeti brez Blaka, kar povzroča skrbi njeni družini. To jo lahko pokonča. Življenja v zaporu ne bo prenesla," je dejal neimenovani vir. Amy in Blake sta tako sklenila, da bosta, če bosta obsojena na dolgoletne zaporne kazni, naredila samomor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.