Amy Winehouse aretirana na Norveškem

Foto: Žurnal24 Amy odlikuje raskavi glas in čutne izvedbe preprostih, a učinkovitih soulovskih
Britansko pevko Amy Winehouse so na Norveškem zaradi posedovanja marihuane aretirali in pridržali čez noč.
Oglej si celoten članek

Winehousovo, njenega soproga Blaka Fielderja-Civila in tretjo osebo so izpustili danes okoli 7. zjutraj po tem, ko so plačali 715 dolarjev kazni, je sporočil tožilec Lars Morten Lothe. Trojico so prijeli v četrtek, nekaj po 6. zvečer, v hotelu v Bergnu, kjer se je težavna pevka ustavila na svoji evropski koncertni turneji. Po namigu policiji je ta v Amyjini sobi odkrila sedem gramov marihuane, stvar pa naj bi bila po plačilu kazni za norveško policijo zdaj končana. Winehousova naj bi v soboto nastopila v Oslu, preden jo v ponedeljek pričakujejo na Nizozemskem.

Pevka je v ZDA debitirala letos s svojim vsesplošno hvaljenim albumom Back to Black, a njena narkomanska podoba v tabloidih vse bolj meče senco na njeno nesporno nadarjenost. Amy je o svoji bitki z drogami in nagnjenosti do alkohola odkrito spregovorila, njena prva uspešnica Rehab pa je neke vrste avtobiografska pripoved o njenem upiranju, da bi jo spravili v rehabilitacijski center: "They tried to make me go to rehab, but I said no, no, no," ("Poskušali so me spraviti na rehabilitacijo, a sem rekla ne, ne, ne ..."). Morda pa bi bil vseeno čas, da Winehouseova razmisli tudi o tej možnosti...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.