Amy Winehouse spet zasvojena

Foto: Žurnal24 Amy se je rajši kot popivanju posvetila čiščenju svoje hiše v Londonu. (Foto: Fl
Kontroverzna pevka Amy Winehouse, ki se je zadnja leta borila z odvisnostjo od alkohola in drog, je spet zasvojena.
Oglej si celoten članek

Amy, ki se je še pred kratkim po ulicah opotekala omamljena od alkohola in drog, je menda popolnoma zasvojena s čistočo. Njeno ljubezen do čistil so ji zamerili predvsem njeni prijatelji, ki po poročanju britanskih časopisov sploh ne hodijo več k pevki na obisk, saj naj bi ta ves dan čistila  in polirala pohištvo. Pevka menda ves čas kupuje čistila, saj hoče, da je njen dom v Londonu bleščeče čist.

Amy, ki je očitno dokončno rekla ne mamilom in alkoholu, je pred kratkim priznala, da je bila zgrožena, ko je zagledala svojo fotografijo v časopisu, na kateri je bila povsem omamljena. "Rekla sem si, da se moram spraviti v red ali pa bom umrla," je povedala Amy.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.