Amyjin album najbolj prodajan album 21. stoletja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Album preminule Amy Winehouse Back to Black je najbolj prodajan album 21. stoletja v Veliki Britaniji.
Oglej si celoten članek

Amy Winehouse je umrla šele nekaj tednov nazaj, pa se je njen album z naslovom Back to Black, ki ga je izdala leta 2006, s 3,26 milijona prodanimi izvodi že znašel na vrhu najbolj prodajanih albumov 21. stoletja v Veliki Britaniji. Do sedaj je bilo prodanih 3,26 milijona plošč.

Drugo mesto je za las ušlo albumu Jamesa Blunta Back to Bedlam, ki je imel prodajo 3,25 milijona izvodov. Na tretjem mestu je pristal album priljubljene Dido No Angel (3,07 milijona prodanih albumov).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.